Contacteer ons: 013 29 72 36

Gelaatsverzorging

Voor haar


AHAVA Mineral Escapade € 45- +/- 45 min

Deze behandeling heeft de nadruk het gelaat te reinigen, tonifiëren en exfoliëren met de krachten van Dode Zee Modder en Mineralen. Geschikt voor alle huidtypes laat deze behandeling een verzorgde, frisse en jonge huid achter.

AHAVA Detox € 57,50- +/- 60 min

Verkwikkende behandeling om een gestresseerde, overbelaste huid terug in evenwicht te brengen en opnieuw energie te geven. Geef je huid een boost tegen de strijd van de dagelijkse uitdagingen van de huid zoals toxische stoffen, vrije radicalen, vuil, smog, enz. die vroegtijdige veroudering, grauwheid en vermoeidheid veroorzaakt.

Versterkt de natuurlijke zelfverdediging van de huid om de dagelijkse stressfactoren te bestrijden en laat de huid opnieuw stralen.

Geschikt voor alle huidtypen voor zowel mannen als vrouwen.

AHAVA Total Rehydration € 65- +/- 75 min

Deze intense boost vol actieve Dode Zee Mineralen hydrateert de huid rijkelijk. Op een efficiënte wijze strijkt ze fijne lijntjes glad, verzacht de gelaatshuid. Je huid wordt in haar natuurlijke gezonde en gehydrateerde toestand hersteld en laat een stralende huid achter. Een echte aanrader tijdens de wintermaanden geschikt voor alle huidtypes.

AHAVA Mineral Relief € 65- +/- 75 min

Behandeling om zelfs de meest gevoelige huid te verwennen, je huid kalmeert en verzacht. De kalmerende botanische extracten zorgen voor onmiddellijke verlichting van schilfervorming, ruwe plekken en andere huidproblemen. Dode Zee Mineralen voor een hydratatie enerzijds en verzachtende, anti-oxidante plantenextra anderzijds zorgen dat de huid haar beschermende barrière hersteld en het metabolisme reactiveert.

AHAVA Mineral Refreshing € 72,50- +/- 75 min

Een verzorging voor alle huidtypes. Verheldering van een vermoeide en doffe teint. De huid wordt gladder en zachter en fijne lijntjes zichtbaar minder. De huid wordt opgefrist en zwarte puntjes geëlimeerd. Een zichtbare gladde en egale huid komt tevoorschijn en vroegtijdige huidveroudering wordt tegen gegaan.

AHAVA Skin Revival € 77,50- +/- 75 min

Een huidverjongende gelaatsverzorging met als basis het gepatenteerde Extreme Complex. Dit combineert de hydraterende Dode Zee Mineralen en het huidverjongende Dunaliella Alg uit het laagste gebied op aarde en voedende Himalayaplanten die groeien op de top van de wereld. Samen zorgen deze ingrediënten voor een jonger uitziende huid, een egalere teint en een bescherming tegen schade van buitenaf. De huid wordt tegelijkertijd verstevigd en verzacht. Zowel voor de mature huid als de gedehydrateerde en zeer droge huid.

AHAVA Brightening  € 77,50- +/- 85 min

Een verhelderende egaliserende huidvernieuwende behandeling inclusief een diepe reiniging. De huid straalt en wordt gladder, de teint verheldert en hardnekkige donkere vlekken verminderen. De celvernieuwing krijgt een boost en de vochtbalans wordt onmiddellijk herstelt. Geschikt voor alle huidtypes.

 

AHAVA Uplift Skin € 82,50- +/- 85 min

Een oppeppende gelaatsverzorging voor de doffe, droge vermoeide huid. Werkt dieper in op oppervlakkige en diepe rimpels. De gestresste huid krijgt een natuurlijke boost. Deze verzorging zorgt voor een hernieuwde, jeugdige look. Voor een mature huid.

AHAVA Apple Of Sodom € 85- +/- 90 min

Een efficiënt, slim en veilig alternatief voor botox. Een mulit-voordelige anti-aging gelaatsverzorging obv Apple Of Sodom. Deze verzorging is gericht op algemene huidverbetering: strijkt fijne lijntjes en rimpels glad, versterkt de stevigheid van de huid en egaliseert de teint. Geschikt voor de jong mature huid (vanaf 40).

Voor hem


AHAVA Mineral Engergy € 65- +/- 70 min

Deze intense verfrissende boost gebaseerd op AHAVA’s krachtige G-Force hydrateert de huid rijkelijk. Verhoogt het vochtniveau van de huid. De natuurlijke beschermingsbarrière wordt versterkt, de huid wordt verzacht, gekalmeerd en gehydrateerd waardoor de huid er egaler en steviger gaat uitzien. Ideaal voor de ruwe en droge huid. Geschikt voor mannen van alle leeftijden en voor alle huidtypes. Maakt de mannenhuid terug zacht en gezond.

AHAVA Mineral Age Control € 75- +/- 70 min

Een huidverjongende gelaatsverzorging die de huidfuncties versterkt en tekenen van vroegtijdige veroudering tegen gaat. AHAVA’s Age Control Complex verzacht fijne lijntjes en rimpels terwijl het op een efficiënte manier de huid verstevigd. Dode Zee-mineralen en G-force botanische extracten kalmeren, hydrateren en revitaliseren de huid voor een veerkrachtige, langdurige, jeugdige uitstraling. Zowel voor de mature mannenhuid als droge en verslapte huid. Maar ook voor mannen die dagelijks blootgesteld worden een verouderende omstandigheden door de omgeving.


Epilaties met suiker

  • Bovenlip € 9,00-,
  • Kin € 9,00-,
  • Wenkbrauwen € 9,00-,
  • Wangen € 14,00-,
  • Wenkbrauwen + Bovenlip of kin € 18,00-,
  • Wenkbrauwen + Bovenlip en kin € 25,00-,
  • Volledig gelaat € 30,00-,
  • Volledig gelaat + hals € 40,00-,

Make-up

Een avondje stappen of een andere gelegenheid in aantocht, hier vindt u beslist alles wat je zoekt om die dag te schitteren als een Diva.

Onze make-up is een kwalitatief hoogstaand mineraal merk, nl Bellapierre. Meer informatie over de natuurlijke ingrediënten, kleuren en resultaten vind je via www.bellapierrebenelux.com

Prijzen:

Make-up (45’): € 25-,
Make-up + advies (90′): €45-,

Bruidsmake-up:

Hiervoor verwijzen we je graag door naar onze gepassioneerde collega Ilke Caubergs.

Wimperbehandelingen

Verven:

Wimpers € 13,50-,
Wenkbrauwen € 13,50-,

Wimperlifting:

zonder verven € 55,00-,
met verven € 60,00-,

facebook  volg ons op FaceBook