Contacteer ons: 013 29 72 36

Manicure / Pedicure

Manicure

Ahava Express Treat € 20 – 20’

Een korte pauze in het midden van je drukke dag. Inbegrepen: bijknippen, vijlen, polijsten, handverzorging en een doorschijnende basislaag.

Ahava Pampering  Treat € 37,50 – 40’

Een verwennende pauze om je handen te voeden en hydrateren. Inbegrepen: handscrub en massage; bijknippen, vijlen, polijsten, verzorging van de nagelriemen en lakken van de nagels.

Ahava Luxury Treat € 60 – 60’

Je verdient het: een totale luxueuze behandeling, je handen zijn mooi en ongelooflijk zacht. Bevat een verzorgende handscrub, een minerale modderpakking en ontspannende handmassage; bijknippen, vijlen, polijsten, verzorging van de nagelriemen en lakken van de nagels.

Lakken

Supplement € 6-,
Lakken met zelf meegebrachte nagellak € 3-,

Esthetische Pedicure

Ahava Express Treat € 20 – 20’

Een esthetische voetverzorging voor een korte pauze. Inbegrepen: bijknippen, vijlen, polijsten en doorschijnende basislaag.

Ahava Pampering  Treat € 37,50 – 40’

Stap in een verwennende pedicure-ervaring. Inbegrepen: verzachtende voetscrub en een relaxerende voetmassage; bijknippen, vijlen, polijsten en lakken van de nagels.

Ahava Luxury Treat € 60  – 60’

Een exclusieve voet- en beenbehandeling die je weer energie geeft. Inbegrepen: een revitaliserende en verzachtende voetscrub, een minerale modderpakking en een stimulerende voet- en beenmassage; eelt verwijderen; bijknippen, vijlen, polijsten en lakken van de nagels.

Lakken

Supplement €6-,
Lakken met zelf meegebrachte nagellak €3-,

Medische Pedicure

 

Voor meer informatie klik hier

 

 

 

facebook  volg ons op FaceBook