013 29 72 36 info@instituutdiva.be
Selecteer een pagina

Vermoeide huid / Vale Teint

Mineral Detox € 55- +/- 60 min

Verkwikkende behandeling om een gestresseerde, overbelaste huid terug in evenwicht te brengen en opnieuw energie te geven. Geef je huid een boost tegen de strijd van de dagelijkse uitdagingen van de huid zoals toxische stoffen, vrije radicalen, vuil, smog, enz. die vroegtijdige veroudering, grauwheid en vermoeidheid veroorzaakt.

Versterkt de natuurlijke zelfverdediging van de huid om de dagelijkse stressfactoren te bestrijden en laat de huid opnieuw stralen.

Geschikt voor alle huidtypen voor zowel mannen als vrouwen.

Firming Vibrant C-Facial € 95- +/- 60 min

Een krachtige, gepatenteerde gelaatsverzorging boordevol vitamine C, perfect om een doffe of vermoeid uitziende huid te verstevigen en op te helderen.

Naast de werking op hyperpigmentatie is deze verzorging ook een echte anti-agingboost.

Hydratatie

Mineral Osmoter Recharge Method € 60- +/- 75 min

Deze intense boost vol actieve Dode Zee Mineralen hydrateert de huid rijkelijk. Op een efficiënte wijze strijkt ze fijne lijntjes glad, verzacht de gelaatshuid. Je huid wordt in haar natuurlijke gezonde en gehydrateerde toestand hersteld en laat een stralende huid achter. Een echte aanrader tijdens de wintermaanden geschikt voor alle huidtypes.

Intense Hydration € 75- +/- 75 min

Een echte dorstlesser voor je huid, ideaal tijdens de wintermaanden of vlak na de zomer om je huid weer helemaal op te peppen. Voor de vochtarme huid of elk ander huidtype dat nood heeft aan vocht. Dankzij Hyaluron (een huideigen stof) bereiken de werkstoffen de diepste lagen van de huid waardoor je huid er terug voller en gehydrateerd uitziet.

Moisture Miracle Facial € 70- +/- 60 min

Bij een huid die gestresst en beschadigd is, is een vochtherstellend mirakel nodig. Deze gelaatsverzorging is een ultra-zachte, luxe verzorging die een diepe herstellende hydratatie teweegbrengt, waardoor de huid zacht, gevoed en vernieuwd aanvoelt.