013 29 72 36 info@instituutdiva.be
Selecteer een pagina

Hyperpigmentatie

Brightening Facial € 80- +/- 60 min

Egaliseert, verheldert en verlicht verschillende vormen van huidverkleuring, waaronder ouderdomsvlekken, zonneschade, oneffen teint, acnelittekens en zwangerschapsmaskers. Deze verhelderende behandeling richt zich op pigmentatieproblemen zonder harde chemicaliën te gebruiken, maar dankzij een combinatie van bewezen doeltreffende natuurlijke huidverhelderaars en zachte exfoliatie. Een krachtige dosis antioxidanten helpt de huid te beschermen terwijl een gericht serum een egale teint opwekt.

Firming Vibrant C-Facial € 95- +/- 60 min

Een krachtige, gepatenteerde gelaatsverzorging boordevol vitamine C, perfect om een doffe of vermoeid uitziende huid te verstevigen en op te helderen.

Naast de werking op hyperpigmentatie is deze verzorging ook een echte anti-agingboost.

Anti-aging

Absolute Mineral Renewal € 70- +/- 75 min

Een huidverjongende gelaatsverzorging met als basis het gepatenteerde Extreme Complex. Dit combineert de hydraterende Dode Zee Mineralen en het huidverjongende Dunaliella Alg uit het laagste gebied op aarde en voedende Himalayaplanten die groeien op de top van de wereld. Samen zorgen deze ingrediënten voor een jonger uitziende huid, een egalere teint en een bescherming tegen schade van buitenaf. De huid wordt tegelijkertijd verstevigd en verzacht. Zowel voor de mature huid als de gedehydrateerde en zeer droge huid.

Uplift Skin Treatment € 80- +/- 90 min

Een oppeppende gelaatsverzorging voor de doffe, droge vermoeide huid. Werkt dieper in op oppervlakkige en diepe rimpels. De gestresste huid krijgt een natuurlijke boost. Deze verzorging zorgt voor een hernieuwde, jeugdige look. Voor een mature huid.

Apple Of Sodom Instant Youth Treatment € 80- +/- 90 min

Een efficiënt, slim en veilig alternatief voor botox. Een mulit-voordelige anti-aging gelaatsverzorging obv Apple Of Sodom. Deze verzorging is gericht op algemene huidverbetering: strijkt fijne lijntjes en rimpels glad, versterkt de stevigheid van de huid en egaliseert de teint. Geschikt voor de jong mature huid (vanaf 40).

Ultimate pRetinol Treatment € 80- +/- 90 min

Een verzorging obv veilige Retinol (dat

betekent dat deze ook in de zomermaanden kan). Werk je graag op pigmentatie (denk aan ouderdomsvlekken, pigmentatie door zon, zwangerschapsmasker,…), rimpels, verlies van stevigheid, … Dan is deze behandeling geschikt voor jou. Je huid ziet er na deze verzorging steviger, egaler en helder uit.

Voeg een extra beleving toe aan je pRetinol verzorging met een Guasha massage – supplement €10.