013 29 72 36 info@instituutdiva.be
Selecteer een pagina

Gelaatsverzorging

Voor ik aan een gelaatsverzorging begin, bespreken we eerst samen wat jouw huid nodig heeft, wat jouw wensen zijn en wat jij wil bereiken met de verzorging.

Enerzijds krijgt je huid een intensieve boost, anderzijds zorg ik dat jij helemaal zen wordt tijdens je gelaatsverzorging.

Voor AHAVA selecteerde ik de populairste behandelingen, voor Hydropeptide zijn er 3 categorieën waarin we samen kunnen mixen en matchen op jouw maat. 

 

AHAVA

Mineral Detox € 60- +/- 60 min

Verkwikkende behandeling om een gestresseerde, overbelaste huid terug in evenwicht te brengen en opnieuw energie te geven. Geef je huid een boost tegen de strijd van de dagelijkse uitdagingen van de huid zoals toxische stoffen, vrije radicalen, vuil, smog, enz. die vroegtijdige veroudering, grauwheid en vermoeidheid veroorzaakt.

Versterkt de natuurlijke zelfverdediging van de huid om de dagelijkse stressfactoren te bestrijden en laat de huid opnieuw stralen.

Geschikt voor alle huidtypen voor zowel mannen als vrouwen.

Intense Hydration € 75- +/- 75 min

Een echte dorstlesser voor je huid, ideaal tijdens de wintermaanden of vlak na de zomer om je huid weer helemaal op te peppen. Voor de vochtarme huid of elk ander huidtype dat nood heeft aan vocht. Dankzij Hyaluron (een huideigen stof) bereiken de werkstoffen de diepste lagen van de huid waardoor je huid er terug voller en gehydrateerd uitziet.

Apple Of Sodom Instant Youth Treatment € 85- +/- 90 min

Een efficiënt, slim en veilig alternatief voor botox. Een mulit-voordelige anti-aging gelaatsverzorging obv Apple Of Sodom. Deze verzorging is gericht op algemene huidverbetering: strijkt fijne lijntjes en rimpels glad, versterkt de stevigheid van de huid en egaliseert de teint. Geschikt voor de jong mature huid (vanaf 40).

Ultimate pRetinol Treatment € 85- +/- 90 min

Een verzorging obv veilige Retinol (dat

betekent dat deze ook in de zomermaanden kan). Werk je graag op pigmentatie (denk aan ouderdomsvlekken, pigmentatie door zon, zwangerschapsmasker,…), rimpels, verlies van stevigheid, … Dan is deze behandeling geschikt voor jou. Je huid ziet er na deze verzorging steviger, egaler en helder uit.

Voeg een extra beleving toe aan je pRetinol verzorging met een Guasha massage – supplement €10.

AHAVA Optie Oogmassage € 10- +/- 10 min

Deze massage voeren wij uit met Rozenkwarts massagestaven. Heb je last van vermoeide ogen, wallen of donkere kringen, voeg deze dan zeker toe aan je behandeling.

AHAVA Optie Oogmasker € 10-

Een “Youth Booster” die de blik onmiddellijk doet herleven. De huid rond ogen voelt extra soepel, glad en fris aan. Dankzij de unieke Osmoter™, AHAVA’s eigen natuurlijke minerale samenstelling van de Dode Zee, zal de oogcontour intens hydrateren en fijne lijntjes en rimpels vervagen.

Een extra optie tijdens je gelaatsmasker, toepasbaar tijdens elke AHAVA Gelaatsverzorging.

 

Hydropeptide

Met Hydropeptide werk je huidverbeterend. Dat betekent dat je huid zich op termijn gelukkiger gaat voelen, gezonder zal zijn en er dus beter gaat uitzien. Omdat de mogelijkheden binnen dit merk eindeloos zijn, hebben we 3 verzorgingen waarin ik kan mixen en matchen met peelings, maskers, massages, enzovoort. 

Ook hier gaan we eerst samen bespreken wat jouw huid nodig heeft en wat jouw gewenst resultaat is. Van daaruit beslissen we welke peeling(s), masker, massage we inzetten.

Silver €75

Een basisverzorging die 1 peeling en 1 masker omvat. 

Gold €85

In de Gold-verzorging gaan we een stap verder en zetten we 2 peelings en een 1 masker in. Een luxeverzorging waarbij, als je dat wenst, ook je lippen mee worden verzorgd.

Diamond €95

 Tot slot het neusje van de zalm: een superdeluxe verzorging met 3 peelings en een speciaal masker. 

Hydropeptide Optie Oogmasker € 10-

Helpt het collageen in de huid te versterken voor een vollere huid en een strakkere look, zorgt voor onmiddellijke hydratatie en houdt het vast in de huid voor langdurig comfort. Helpt de huid te kalmeren.

Een extra optie tijdens je gelaatsmasker, toepasbaar tijdens elke Hydropeptide Gelaatsverzorging.