Contacteer ons: 013 29 72 36

Gelaatsverzorging

AHAVA


Mineral Escapade € 45- +/- 45 min

Deze behandeling heeft de nadruk het gelaat te reinigen, tonifiëren en exfoliëren met de krachten van Dode Zee Modder en Mineralen. Geschikt voor alle huidtypes laat deze behandeling een verzorgde, frisse en jonge huid achter.

Mineral Detox € 55- +/- 60 min

Verkwikkende behandeling om een gestresseerde, overbelaste huid terug in evenwicht te brengen en opnieuw energie te geven. Geef je huid een boost tegen de strijd van de dagelijkse uitdagingen van de huid zoals toxische stoffen, vrije radicalen, vuil, smog, enz. die vroegtijdige veroudering, grauwheid en vermoeidheid veroorzaakt.

Versterkt de natuurlijke zelfverdediging van de huid om de dagelijkse stressfactoren te bestrijden en laat de huid opnieuw stralen.

Geschikt voor alle huidtypen voor zowel mannen als vrouwen.

Mineral Osmoter Recharge Method € 60- +/- 75 min

Deze intense boost vol actieve Dode Zee Mineralen hydrateert de huid rijkelijk. Op een efficiënte wijze strijkt ze fijne lijntjes glad, verzacht de gelaatshuid. Je huid wordt in haar natuurlijke gezonde en gehydrateerde toestand hersteld en laat een stralende huid achter. Een echte aanrader tijdens de wintermaanden geschikt voor alle huidtypes.

Mineral Relief € 60- +/- 75 min

Behandeling om zelfs de meest gevoelige huid te verwennen, je huid kalmeert en verzacht. De kalmerende botanische extracten zorgen voor onmiddellijke verlichting van schilfervorming, ruwe plekken en andere huidproblemen. Dode Zee Mineralen voor een hydratatie enerzijds en verzachtende, anti-oxidante plantenextra anderzijds zorgen dat de huid haar beschermende barrière hersteld en het metabolisme reactiveert.

Absolute Mineral Renewal € 70- +/- 75 min

Een huidverjongende gelaatsverzorging met als basis het gepatenteerde Extreme Complex. Dit combineert de hydraterende Dode Zee Mineralen en het huidverjongende Dunaliella Alg uit het laagste gebied op aarde en voedende Himalayaplanten die groeien op de top van de wereld. Samen zorgen deze ingrediënten voor een jonger uitziende huid, een egalere teint en een bescherming tegen schade van buitenaf. De huid wordt tegelijkertijd verstevigd en verzacht. Zowel voor de mature huid als de gedehydrateerde en zeer droge huid.

Uplift Skin Treatment € 80- +/- 90 min

Een oppeppende gelaatsverzorging voor de doffe, droge vermoeide huid. Werkt dieper in op oppervlakkige en diepe rimpels. De gestresste huid krijgt een natuurlijke boost. Deze verzorging zorgt voor een hernieuwde, jeugdige look. Voor een mature huid.

Apple Of Sodom Instant Youth Treatment € 80- +/- 90 min

Een efficiënt, slim en veilig alternatief voor botox. Een mulit-voordelige anti-aging gelaatsverzorging obv Apple Of Sodom. Deze verzorging is gericht op algemene huidverbetering: strijkt fijne lijntjes en rimpels glad, versterkt de stevigheid van de huid en egaliseert de teint. Geschikt voor de jong mature huid (vanaf 40).

Ultimate pRetinol Treatment € 80- +/- 90 min

Een verzorging obv veilige Retinol (dat betekent dat deze ook in de zomermaanden kan). Werk je graag op pigmentatie (denk aan ouderdomsvlekken, pigmentatie door zon, zwangerschapsmasker,…), rimpels, verlies van stevigheid, … Dan is deze behandeling geschikt voor jou. Je huid ziet er na deze verzorging steviger, egaler en helder uit.

Intense Hydration € 75- +/- 75 min

Een echte dorstlesser voor je huid, ideaal tijdens de wintermaanden of vlak na de zomer om je huid weer helemaal op te peppen. Voor de vochtarme huid of elk ander huidtype dat nood heeft aan vocht. Dankzij Hyaluron (een huideigen stof) bereiken de werkstoffen de diepste lagen van de huid waardoor je huid er terug voller en gehydrateerd uitziet.

Optie Oogmassage € 10- +/- 10 min

Deze massage voeren wij uit met Rozenkwarts massagestaven. Heb je last van vermoeide ogen, wallen of donkere kringen, voeg deze dan zeker toe aan je behandeling.

Optie Oogmasker € 10- 

Een “Youth Booster” die de blik onmiddellijk doet herleven. De huid rond ogen voelt extra soepel, glad en fris aan. Dankzij de unieke Osmoter™, AHAVA’s eigen natuurlijke minerale samenstelling van de Dode Zee, zal de oogcontour intens hydrateren en fijne lijntjes en rimpels vervagen.

Een extra optie tijdens je gelaatsmasker, toepasbaar tijdens elke AHAVA Gelaatsverzorging.

Al onze gelaatsverzorgingen zijn EXCLUSIEF epilaties. Tijdens een gelaatsverzorging ontvang je 20% korting op de epilatie volgens de prijslijst.

Hydropeptide


Acné Clarifying Facial € 70- +/- 60 min

Verbetert de helderheid van de huid terwijl het acne en oneffenheden bestrijdt. Een combinatie van salicylzuur en acnebestrijdende peptiden maken de huid gladder en brengen de sebumproductie weer in evenwicht. Ze maken verstopte poriën opnieuw vrij, zorgen voor een stralende en gezonde huid.

Voor mensen met acne, een onevenwichtige teint, zonneschade of doffe huid.

Moisture Miracle Facial € 70- +/- 60 min

Bij een huid die gestresst en beschadigd is, is een vochtherstellend mirakel nodig. Deze gelaatsverzorging is een ultra-zachte, luxe verzorging die een diepe herstellende hydratatie teweegbrengt, waardoor de huid zacht, gevoed en vernieuwd aanvoelt.

Brightening Facial € 80- +/- 60 min

Egaliseert, verheldert en verlicht verschillende vormen van huidverkleuring, waaronder ouderdomsvlekken, zonneschade, oneffen teint, acnelittekens en zwangerschapsmaskers. Deze verhelderende behandeling richt zich op pigmentatieproblemen zonder harde chemicaliën te gebruiken, maar dankzij een combinatie van bewezen doeltreffende natuurlijke huidverhelderaars en zachte exfoliatie. Een krachtige dosis antioxidanten helpt de huid te beschermen terwijl een gericht serum een egale teint opwekt.

Firming Vibrant C-Facial € 95- +/- 60 min

Een krachtige, gepatenteerde gelaatsverzorging boordevol vitamine C, perfect om een doffe of vermoeid uitziende huid te verstevigen en op te helderen. 

Naast de werking op hyperpigmentatie is deze verzorging ook een echte anti-agingboost. 

Optie Oogmasker € 10- 

Helpt het collageen in de huid te versterken voor een vollere huid en een strakkere look, zorgt voor onmiddellijke hydratatie en houdt het vast in de huid voor langdurig comfort. Helpt de huid te kalmeren.

Een extra optie tijdens je gelaatsmasker, toepasbaar tijdens elke Hydropeptide Gelaatsverzorging.


Epilaties met suiker

 • Bovenlip € 12,50-,
 • Kin € 12,50-,
 • Wenkbrauwen € 12,50-,
 • Wangen € 14,00-,
 • Wenkbrauwen + Bovenlip of kin € 20,00-,
 • Wenkbrauwen + Bovenlip en kin € 30,00-,
 • Volledig gelaat € 35,00-,
 • Volledig gelaat + hals € 40,00-,

Wimperbehandelingen

Verven:

 • Wimpers € 17,50-,
 • Wenkbrauwen € 17,50-,
 • Combinatie wimpers en wenkbrauwen €30

Wimperlifting:

 • zonder verven € 55-,
 • met verven € 65-,
facebook  volg ons op FaceBook