013 29 72 36 info@instituutdiva.be
Selecteer een pagina

Relax,

I've got
your back

Relaxatiemassage

Een zachte massage om alle stress even los te laten, even weg van de realiteit.

Rug, nek, schouders +/- 35’ € 35-,
Lichaam +/- 75’ € 60-,

Samudra Massage

Een massage gegeven met onderarmen en ellebogen waardoor een stevige maar tevens rustgevende massage ervaren wordt. Door de rustgevende en stevige bewegingen op de huid doet deze massage zijn werk tot diep in het bindweefsel.

Samudra Lichaam +/- 90′- € 75-,
Samudra Rug, nek, schouders +/- 35′ – € 35-,

Massages eigen aan Diva

Combisage

Je kiest 1 van bovenstaande rugmassages als hoofdbehandeling, daarnaast houden wij rekening met eventuele klachten als spierpijn, hoofdpijn,….

Combisage +/- 45′ – €45-,

Bonbini

Bonbini betekent welkom, want wie zegt er nu niet graag welkom tegen een massage?

Tijdens deze massage geniet je van relaxatie van rug, nek en schouders, achterkant van de  benen, voeten, armen en handen. Een uur dat je echt alles helemaal vergeet, helemaal ontspant en terug in balans komt.

Bonbini +/- 60′ – €60-,

 

BELANGRIJK

Al onze massages worden gegeven met olie, al dan niet verwarmd.

Gezien wij hygiëne en sereniteit hoog in het vaandel dragen is het dragen van een slip tijdens eender welke massage verplicht.

Tijdens de massage wordt steeds gebruik gemaakt van een handdoek en / of deken zodat de spieren van de behandelde zone geen koudeshock krijgt na de massage.

In ons Instituut geven wij massage die gericht zijn op relaxatie en die, indien nodig, een therapeutische meerwaarde hebben. De massages zijn dan ook op GEEN ENKELE MANIER EROTISCH getint.

Omdat jij hygiëne verwacht van ons Instituut, verwachten wij van jou hetzelfde.